سقف کشسان:
یکی از مدرن ترین و جذاب ترین مدل های سقف کاذب که در جهان بسیار زیاد استفاده می شود، سقف کشسان است. همان طور از اسمش مشخص است قابلیت کشسانی دارد که از جنس PVC است و می توان آن را در هر اندازه ای و قالبی که لازم است با گرما دهی مناسب کش داده و آن را در پروفیل های مخصوص اجرا کرد.
این محصول دارای تنوع زیاد می باشد و خدمات بسیاری را برای شما فراهم می کند.
هر کدام از این نمونه ها دارای مزایا و ویژگی های مخصوص به خود هستند. از پارچه کشسان می توان به عنوان دیوار پوش استفاده کرد. بهتر است ابتدا با این نوع از سقف های کاذب به طور کامل آشنا شوید و در مورد مواد تشکیل دهنده آن بیش تر بدانید. در این صورت می توانید راحت تر برای تکمیل نمودن دکوراسیون محیط خود، انتخاب کنید.
سقف کشسان چیست؟
سقف کشسان از پارچه های پی وی سی ساخته و تولید شده اند. اما همان طور که می دانید، این امکان وجود ندارد که تمامی بخش ها و اجزای سقف از پی وی سی تشکیل شود. جنس این پارچه از 90 درصد پی وی سی و 5 درصد پلاستی سایزر و 5 درصد افزودنی های مجاز تشکیل شده است.

لازم به ذکر است که همان مقدار کم از پلاستی سایزر، باعث قابلیت کششی در این نوع پارچه ها شده است. همین طور باید بدانید که ضخامت پارچه در حدود 0.18 میلی متر تا 0.25 میلی متر می باشد. این مسئله نشان دهنده بسیار نازک بودن و سبک بودن آن است.
همین طور می توان از سایر مشخصات پارچه مورد استفاده در سقف های کشسانی، به ضد باکتری و ضد قارچ بودن آن نام ببریم.
تفاوت کناف و کشسان
در بین کناف و سقف کشسان، تفاوت های زیادی وجود دارد که از مهم ترین آن ها می توانیم به جلوه بصری، وزن، نگهداری، بهداشت و قابلیت شستشو و همین زور تنوع طرح و رنگ آن اشاره کنیم.
سقف های کشسانی در واقع یکی از مدرن ترین انواع سقف های کاذب هستند که جنس پارچه آن ها از پی وی سی است. به این دلیل که می تواند با حرارت این پارچه ها را به مقدار دلخواه کش آورد، به آن ها کشسانی می گویند.
شما می توانید پس از حرارت دادن این پارچه، به راحتی آن را بر روی پروفیل های ویژه ای نصب نمایید. همین طور می توانید از پارچه کشسان در جهت دیوار پوش نیز استفاده نمایید.
جالب است بدانید که سقف های کشسانی و دیوار های کشسانی، هر دو قابلیت نورپردازی دارند و به عنوان یکی از بخش های اصلی دکوراسیون به شمار می آیند.
توضیحاتی بیش تر در مورد سقف کشسان
اگر شما می خواهید از محل و محیطی که در آن سقف کشسان نصب نموده اید، نقل مکان کنید، به راحتی می توانید پارچه و ریل را از سقف جدا نمایید . به محل جدید ببرید. همین طور این امکان برای شما فراهم شده است تا مجدد آن را بر روی سقف محل جدید نصب نمایید و مانند روز اول از زیبایی آن استفاده کنید.
لازم به ذکر است که منظور از غیر قابل اشتعال بودن پارچه سقف کشسان این نیست که پارچه به طور کامل در برابر آتش مقاوم است. بلکه اگر آتش سوزی رخ دهد، این پارچه فقط جمع می شود و تحت هیچ شرایطی آتش نمی گیرد.

همین طور باید بدانید که این نوع از سقف های کاذب، چکه نمی کنند و از گسترش آتش سوزی نیز جلوگیری می نمایند. شما می توانید در جهت نصب سقف کشسان، از پروفیل های آلومینیومی و یا پروفیل هایی از جنس پی وی سی استفاده نمایید. چرا که این نوع از پروفیل های دارای قابلیت انعطاف پذیری بوده و گزینه مناسبی برای ایجاد خم، اشکال گنبدی و یا سایر اشکال هندسی می باشند.
شما می توانید ر این زمینه با مشاورین پرینت لوتوس مشورت نمایید و مناسب ترین طرح و مدل از سقف کشسان را برای محیط و دکوراسیون خود تهیه کنید.
انواع سقف کشسان:
- مات
- براق
- نور گذر
- ترنسپرنت
- لاکر
مات:
سقف کشسان مات دارای توزیع نور کاملاً یکنواخت است. اما میزان عبور نور کم تری نسبت به نوع براق دارد. سقف کشسان انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد که می توان گفت جزو یکی از مزیت های این سقف است. هم چنین آنتی باکتریال است.
به شما توصیه می کنیم که با در نظر گرفتن ویژگی های شقف کشسان مات، از آن برای سرویس بهداشتی و یا حمام استفاده نمایید. همین طور اگر می خواهید بخش کمی از خانه شما نورپردازی ویژه ای داشته باشد، نوع مات این سقف بهترین گزینه به شمار می آید.
براق:
همان طور که از اسمش پیدا است مانند زر ورق می باشد. شبیه سازی های طبیعی، مثل آسمان مجازی با فیبر نوری بر روی سقف براق بیش تر اجرا می شود و بیش ترین میزان نور را از خود عبور می دهد.
اگر می خواهید محیطی روشن و پر نور داشته باشید، قطعا این نوع از سقف های کشسان می توانند برای شما مثمر ثمر باشند.

پارچه ایی:
گران قیمت ترین نوع از پوشش های استفاده شده در سقف های کشسان است، ظرافت و بافت بسیار خاصی دارد که برای فضا های مجلل و شیک بیش تر استفاده می شود.
ترنسپرنت:
این نوع سقف که به نوع شفاف نیز معروف است، بیش ترین شفافیت برای عبور نور در آن وجود دارد. این نوع از پوشش برای فضایی که نیاز به عبور نور طبیعی است، زیاد استفاده می شود. برای محیط هایی که نیاز به نورپردازی زیاد دارد، سقف های کشسان ترنسپرنت (همان شفاف) را به شما پیشنهاد می کنیم.
پارچه کشسان شفاف یا ترنسپرنت به دلیل قابلیت عبور نور از خود، مکانی روشن تر را برای ما مهیا می کند. از پارچه کششی ترنسپرنت بیش تر برای محیط هایی چون نمایشگاه، فروشگاه، سالن های آمفی تئاتر، رستوران ها و بسیاری از محیط های دیگر می باشد.
لاکر:
سقف کششی لاکر به دلیل انعکاس تصویر بالای آن به سقف آینه ای نیز معروف است.
می تواند تصویر کل اتاق را منعکس کند. پارچه کشسان لاکر به دلیل داشتن سطحی بسیار صاف و براق دارای طرفداران زیادی است. شما می توانید از این نوع از سقف های کشسان در جهت بزرگ تر نشان دادن فضا و محیط استفاده نمایید.
جنس سقف کشسان:
جنس پارچه از %۹۰ پی وی سی (PVC) و ۵% پلاستی سایزر و %۵ افزودنی های مجاز تشکیل می شود.
علت نام گذاری:
از آن جایی که پارچه این سقف از نوع پی وی سی است و قابلیت ارتجاعی دارد و با گرما دهی، می توان اندازه سقف را به میزان دلخواه درآورد که این ویژگی قابلیت کشسانی دارد که مواد ساخته شده از پی وی سی و پلاستی سایزر است.

ویژگی های سقف کشسان:
- چاپ تصاویر دلخواه روی سقف کشسان
- شست و شو و نگهداری بسیار آسان
- امکان جدایی و جا به جایی آن به مکان جدید
- ضد آب و ضد رطوبت
- آنتی باکتریال است
- مقاوم در برابر اشتعال
- ضد گرد و غبار
- عایق در برابر صوت. در واقع پارچه کشسانی که در ساخت سقف ها استفاده می شود، نوعی آکوستیک است.
- دارای طول عمر مفید بالا (حداقل 50 سال)
معایب:
مقاومت کم محصول در برابر اجسام نوک تیز که نقطه ضعف این محصول است.
-
دسترسی نداشتن به پشت سقف:
برخی افراد وسواس دارند که حتماً هرازگاهی تمام دیوار های خانه را به خوبی تمیز کنند. برای این منظور باید به شرکت خدمات دهنده تلفن زد تا افراد متخصص بفرستد و لایه های خارج شده را تمیز کرده و دوباره نصب را انجام داد. اگر با این شرایط کنار نمی آیید، سقف کشسان برای شما مناسب نیست.
-
تشخیص انواع نامرغوب سخت است:
هنگامی که برخی فروشنده ها قیمت سقف کاذب را به شما پیشنهاد می دهند، شاید کم بودن قیمت آن ها مصرف کننده را تشویق به خرید کند. در بازار متریال مختلف با کیفیت گوناگون موجود است که تشخیص مرغوب یا نامرغوب بودن آن فقط توسط فرد متخصص و اهالی فن ممکن است.
لوازم مورد نیاز برای نصب:
- پروفیل دیوار
- پروفیل سقفی
- پروفیل جدا کننده
- پروفیل حجم دهنده
- لامپ led
- لامپ هالوژنی
- لامپ smd
- لامپ مهتابی
- پاچه سقف طرح دار کشسانی
- پارچه ساده
- پیچ و نگه دارنده
- تراز سقفی
- متر لیزری
- نوار چسب آلومینیومی
- دو عدد گیره نگه دارنده
- کار تک لبه گرد
- هیتر حرارتی
- کپسول قوی
در صورتی که هر یک از متریال های گفته شده، دارای کیفیت و مرغوبیت لازم نباشند، پس از مدتی سقف کشسان دچار مشکل شده و قطعا ظاهر اولیه خود را از دست می دهد.
نحوه نصب سقف کشسان:
پروفیل ها را با استفاده از تراز دیوار بر روی لبه کناف یا دیوار نصب کنید.
نکته بسیار مهم در نصب سقف کشسانی نباید فاصله ایی وجود داشته باشد و بین درز ها را با نوار چسب آلومینیومی بپوشانید و هیچ نقطه تیز و خالی وجود نداشته باشد.
در هنگام نصب اجسام تیز یا برنده آن را از پارچه سقف دور نگه دارید.
پارچه سقف کشسان به اجسام نوک تیز بسیار حساس است .
دو طرف سقف کشانی را باید با دو گیره نصب کنید و گرما به طور یکنواخت یکنواخت با فاصله یک متر به پارچه سقف کشسان داده شود تا به طور یکنواخت در تمام سقف کش پراکنده شود.
لبه های آن را با کارتک گرد در داخل پروفیل نصب کنید و بقیه بیرون مانده پارچه را با کارتک داخل پروفایل نصب کنید. اگر گرما یکنواخت داده شده باشد کار بسیار سختی نیست. بعد از نصب پارچه سقف کشسان می توان گفت سقف شما کامل نصب شده است و لامپ و نورپردازی آن را نصب کنید و آن را روشن کنید.
بهتر است در این زمینه از یک تکنسین و یا فردی که در این کار تبحر و مهارت دارد کمک بگیرید. توجه داشته باشید که عدم مهارت و تسلط شما در این کار می تواند باعث آسیب رساندن به پارچه و پروفیل ها شود. همین طور امکان دارد که هزینه های بیش تری را برای شما به همراه داشته باشد.

در زمان خرید و سفارش سقف کشسان به این نکات توجه کنید:
توجه داشته باشید که پیش از ثبت سفارش، کمی از پارچه را به عنوان نمونه دریافت کنید و آن را در معرض آتش و حرارت قرار دهید تا از کشسان بودن آن اطمینان خاطر کسب کنید.
اگر محیطی می خواهید برای آن از این نوع سقف های کاذب نصب کنید، نور کافی ندارد، می توانید زیر پارچه از لامپ های ال ای دی بیش تری استفاده نمایید.
در صورتی که می خواهید فضای محیط را بزرگ تر نشان دهید، سقف کشسان لاکر را پیشنهاد می دهیم.
حتما قبل از ثبت سفارش سقف کشسانی، محل نصب آن را مشخص کنید.
برای بررسی دقیق ابعاد و اندازه مورد نیاز شما از این سقف و پارچه کشسان، حتما از یک متخصص سقف کشسانی و یا نصاب آن کمک بگیرید.
طرح سقف و پارچه را بر اساس دکوراسیون محیط اطراف آن مشخص نمایید.
از اصل بودن، مرغوب بودن و با کیفیت بودن هر یک ابزار آلات مورد استفاده در نصب سقف کشسانی اطمینان خاطر کسب کنید.
از خرید سقف و پارچه کشسانی ارزان قیمت خودداری کنید.
بهتر است پیش از آن که اقدام به خرید بررسی های لازم را در مورد آن انجام دهید و با یک متخصص مشورت کنید.
شما می توانید در این زمینه از مشاورین و طراحان پرینت لوتوس کمک بگیرید.
حتما از پروفیل های مرغوب و با کیفیت استفاده کنید تا پس از مدتی تغییر ظاهر ندهند و سقف کشسانی را از حالت اولیه خارج نکنند.
اگر تصمیم دارید تا از پارچه کشسانی در جهت پوشش دیوار استفاده نمایید، بهتر است اجسام تیز و برنده را از آن دور نگه دارید.
توجه داشته باشید که باید برای حفظ و نگهداری هر چه بیش تر و بهتر این پارچه بر روی سقف و یا دیوار، از اجسام نوک تیز و برنده، دوری نمایید.
در زمان انتخاب تصویر، حتما به محل نصب سقف کشسان توجه کنید. به طور مثال اگر می خواهید آشپزخانه دل باز تری داشته باشید، استفاده از طرح های طبیعم منظره می تواند کمک شایانی به شما کند. اما اگر برای اتاق خواب از این نوع سقف های کاذب استفاده می کنید، بهتر است از ظرح های شب های پر ستاره استفاده کنید. در این صورت می توانید در زمان روشن بودن لامپ های سقف کاذب، از آن به عنوان یک چراغ خواب نیز استفاده نمایید.
واقعا قیمت ها به کنار پشتیبانی و اجرای کارتون فوق العاده هستش و اینکه جاهای مختلف زیر 20 متر رو که اصلا نمیزنن هیچ شما میزنید و اونم با قیمت تولید کننده به ما میدین
تشکرهم بکنم از نیروی فروش قویتون که با اینکه ما اصفهان هستیم شما به شدت کار مارو پیگیری کردین
حلالتون